jazz2 vanguards.jpg

The Jazz Vanguards

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
37 lessen week van 25 August 2020 € 410,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Centrum/Oost
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

swingende jazz en improvisatie

Hou je van jazzmuziek? Lees dan snel verder. Als jij al een beetje akkoorden leest, wat toonladders speelt en een basis hebt met het spelen van noten: sluit je dan aan bij de ‘The Jazz Vanguards’. In een gezellige bandzetting spelen we samen swingende jazz-nummers en verzinnen en ontdekken we nieuwe vormen om nummers te spelen.

Natuurlijk sta je ook op het podium! We laten van ons horen tijdens de jaarlijkse Peter Guidi Jazz Marathon in het Bimhuis in Amsterdam. Daarnaast treden we op tijdens de presentatie avonden van de Jazzafdeling van Muziekschool Amsterdam.

Instrumenten

Speel je op een van de volgende instrumenten? Dan ben je van harte welkom om ons ensemble te versterken! Saxofoon, trombone, trompet, dwarsfluit, klarinet, slagwerk, (contra)bas, toetsen of gitaar.

 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.