jazz1.jpg

The Jazz Connectors

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
37 lessen week van 25 August 2020 € 410,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Centrum/Oost
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

voor nog meer improvisatiespel

Je hebt al de nodige ervaring met improvisaties en ensemblespel en je wilt wel eens wat meer. The Jazz Connectors is het neusje van de zalm van de jazzworkshops. In deze jazzworkshop leer je zeker je eigen stem binnen de bigband-sectie te spelen en om op zekere manier in een jazz-arrangement te improviseren.

Optreden doen we elk jaar op de jaarlijkse jazzavond in het Bimhuis in Amsterdam.

Met welk instrument kun je meedoen?

Muzikanten die saxofoon, trombone, trompet, dwarsfluit, klarinet, slagwerk, percussie, (contra)bas, toetsen of gitaar spelen zijn welkom.

 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.