spelen muziek peuters muziekschool amsterdam.jpg (2)

Spelen met muziek ( 4 t/m 6 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
4, 5, 6 16 lessen week van 24 februari 2020 € 175,- (16 weken, 50 minuten) Muziekschool Zuid, Muziekschool Osdorp, Muziekschool C/O, Muziekschool IJburg

stimuleert muzikaliteit van kleuters

Kleuters ontdekken in deze cursus de diverse aspecten van muziek. Klanken hoog en laag, kort en lang, tonen, melodie. Na een half jaar zijn ze flink veel wijzer geworden.

Elke les is gevuld met liedjes, spelletjes en muziekfragmenten uit hun dagelijks leven. De feestdagen, seizoenen en hun omgeving om maar eens wat te noemen. Op speelse wijze leren de kleuters wat een notenbalk is. Muziek maken op eenvoudige instrumenten doen we ook. Dat klinkt super zo’n kleuterorkest!

Muziekles doet je goed

Deze cursus is niet alleen ontzettend léuk voor de kleuters, maar ook nog eens goed hun ontwikkeling. Je merkt het aan hun taalontwikkeling, hun motoriek, het associatief vermogen, het samenwerken én creativiteit. De inhoud van de lessen past bij de ontwikkelingsfase van de kinderen.

Gratis proefles volgen? Dat kan tijdens de Open Lesweek van 3 t/m 8 februari 2020! Meld je hier aan voor een gratis proefles!

volle cursussen

Houd er rekening mee dat sommige cursussen vol raken. Hieronder zie je een overzicht van de cursussen die reeds vol zijn. Wanneer je je aanmeld voor één van deze cursussen, word je op de wachtlijst geplaatst.

Volle cursus

Zaterdag | 11:10-12:00 | Locatie Centrum-Oost
Woensdag | 13:30-14:20 | Locatie Zuid

Beschikbare data & locaties

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.