MA church project.jpg

Soul Expression (v.a. 16 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
37 lessen € 510,- (18 weken, 180 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Locatie Centrum-Oost

Voor jongeren t/m 20 jaar geldt een tarief van €310. 

Kom en sluit je aan bij het meest dynamische gospel/soul koor in de stad

Is zingen jouw passie? Droom je ervan om op het podium te schitteren en je stem te laten horen? Dan is ons koor misschien wel de perfecte plek voor jou!

Met een mix van gospel, soul en pop vieren we goede muziek en zorgen wij voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze unieke aanpak omvat zowel tracks als live begeleiding, waardoor we een veelzijdig repertoire creëren dat iedereen aanspreekt.

Ons doel is simpel maar krachtig: we willen onze stemmen ontwikkelen en ons repertoire uitbreiden, terwijl we zoveel mogelijk optredens verzorgen. Of het nu gaat om intieme locaties of grote podia, we willen onze passie voor muziek delen met een zo breed mogelijk publiek. Het komende jaar willen we naar festivals in Rotterdam, Amsterdam, Texel en Schiermonnikoog.

 

Voor wie?

Of je nu een sopraan, alt, tenor of bariton bent, we verwelkomen alle getalenteerde zangers in ons koor. We repeteren wekelijks, waar we werken aan harmonie, techniek en expressie. Je krijgt de kans om te groeien als zanger en je vaardigheden te verfijnen onder begeleiding van een ervaren dirigent.

 

Hoe kan je deelnemen?

Om kennis te maken met ons koor, nodigen we je uit voor twee open repetities. Dit is de ideale gelegenheid om de sfeer te proeven, eventueel onze gepassioneerde leden te ontmoeten en mee te zingen met enkele van onze geweldige nummers.

Dus, ben je klaar om je muzikale reis naar nieuwe hoogte te brengen? Sluit je dan aan bij ons gospel/soul koor en laat je stem schitteren!

Neem contact met ons op via klantenservice@muziekschoolamsterdam.nl om meer informatie te ontvangen en je aan te melden voor de open repetitie. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen goede muziek te vieren die harten raakt!

Beschikbare data & locaties

deze cursus wordt gegeven door