FVS_0282-concert-slagwerk-horizontaal.jpg

Klassiek slagwerk (21+)

muziekles in tijden van corona
Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

laat van je horen

De naam zegt meer over de instrumenten dan over de muziek die je speelt. Met klassiek slagwerk bedoelen we instrumenten zoals pauken, kleine trom en mallets (xylofoon, marimba en vibrafoon).  Je komt ze tegen in een orkest, de harmonie of fanfare.

Maar inmiddels kun je als slagwerker ook terecht bij een ensemble of popband. Het is maar net waar jouw muzikale voorkeur naar uit gaat.  

Slagwerk is geschikt voor jou als je graag fysiek muziek maakt. Lekker staand achter je instrument en je met handen of stokken jouw bijdrage levert aan het muziekstuk.

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.