I Like Muziekschool-2900-samenspel-concert-saxofoon-jongeren-horizontaal.jpg

Saxofoon (21+)

geschikt voor alle muziek

Met de carrière van de saxofoon is het ietsje anders gelopen. In eerste instantie was de sax bedoeld voor klassieke muziek. Het is juist het instrument geworden om jazz te spelen. Denk aan Charlie Parker en John Coltrane. Ook in de popmuziek heeft de sax zijn plek gevonden. Bijvoorbeeld door onze eigen Candy Dulfer. Dit neemt niet weg dat je er ook prima klassieke muziek op speelt.

Als jij van hartverscheurende muziek houdt dán is de saxofoon jouw instrument. Speel jij binnenkort jouw eerste nummers?

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan saxofoonles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.