FVS_1990-roman-oro.jpg

Roman Oro

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
18, 19, 20, Volwassenen 37 lessen week van 26 August 2020 € 478,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Osdorp
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

melancholisch en opzwepend

Als je deze muziek hoort, spring je het liefst van je stoel om te gaan dansen. Balkan muziek is vrolijk, expressief, maar kent ook gevoelige ballades en is perfect om te spelen wanneer je graag met anderen muziek wil maken. Balkan muziek is buitengewoon vrolijk maar ook diep melancholisch. Luister bijvoorbeeld maar eens naar de Amsterdam Klezmer Band of Barcelona Gipsy Band.

Bij Roma Oro speelt een groep enthousiaste muzikanten tussen de 18 en 30 jaar muziek uit Macedonië, Griekenland, Turkije en uit landen rond de Zwarte zee. 

Ben jij een gemotiveerde muzikant die zangles heeft of één van de volgende instrumenten speelt? Dan ben je welkom met je viool, cello, contrabas, klarinet, saxofoon, dwarsfluit, blokfluit, hoorn, trompet, percussie, accordeon, gitaar, basgitaar, slagwerk of piano. Je mag vier repetities meedoen en dan beslis je samen met de docent of dit ensemble bij je past.

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.