FVS_1990-roman-oro.jpg

Roman Oro (17 t/m 30 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
17, 18, 19, 20, Volwassenen 37 lessen In de week van 24 augustus 2020 € 279,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Osdorp

vanaf 21 jaar betaal je € 478. Studenten vanaf 21 jaar betalen € 338

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

muziek die swingt en ontroert

Als je deze muziek hoort, spring je het liefst van je stoel om te gaan dansen. Balkan muziek is vrolijk, expressief, maar kent ook gevoelige ballades en is perfect om te spelen wanneer je graag met anderen muziek wil maken.

Bij Roman Oro speelt een groep enthousiaste, zeer ervaren jongeren muziek uit Macedonië, Griekenland, Turkije en uit de landen rond de Zwarte Zee. Zij spelen ook mooi Sefardische en ‘huilende zigeuner’-nummers. Inspiratie halen we bijvoorbeeld uit de Fanfare Ciocarlia of de Barcelona Gipsy Band.

We laten anderen graag genieten van onze muziek en treden daarom regelmatig op tijdens festivals en evenementen.

Ben jij een gemotiveerde muzikant die zangles heeft of een van de volgende instrumenten speelt? Dan ben je welkom met je viool, cello, contrabas, klarinet, saxofoon, dwarsfluit, hoorn, trompet, percussie, accordeon, gitaar, slagwerk of piano. Je kunt vier repetities meedoen op proef. Daarna bespreek je met de docent of dit ensemble goed bij je past.


Goed te weten; studentenkorting

Vanaf 21 jaar geldt voor jou een ander tarief. Je betaalt dan € 478,-. Ben je echter student, stuur bij je aanmelding dan een kopie van je studentenpas en je betaalt € 338,- 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.