FVS_0183-samenspel-concert-jeugd-zang-pop-verticaal.jpg

Popbende (7 t/m 12 jaar)

Lijkt het jou ook nice om in een popband te spelen? Bij Popbende leer je een instrument bespelen én speel je meteen in een echte band bekende pophits. Met jouw band treedt je minimaal twee keer per jaar op voor een publiek! .


Jouw bandles

Een team van jonge enthousiaste docenten begeleidt de Popbende. Deze bandcoaches zijn zelf muzikanten en helpen jou en jouw bandleden een eigen sound te ontwikkelen. Tijdens de les ga je naast bestaande nummers ook zelf liedjes schrijven en oefenen. Popbende is onderdeel van Pop Amsterdam. Na Popbende is er de mogelijkheid om door te stromen naar een van de vervolgbands of naar onze talentopleiding, de Pop Academy.

Muziekbende

Popbende is onderdeel van Muziekbende, hét nieuwe samenspeelprogramma van Muziekschool Amsterdam. Wanneer je kiest voor een instrument- of zangles ga je daarnaast direct samen spelen in een band, ensemble of koor met kinderen van jouw leeftijd en niveau. Dit kan voor pop, maar ook voor andere stijlen. Meer informatie over Muziekbende vind je hier

Kies je instrument & meld je aan

Wil je meespelen in één van onze Muziekbende popbands? Meld je dan hieronder aan voor het instrument van jouw keuze. In het inschrijfformulier kan je vervolgens aangeven welke startband jouw voorkeur heeft.