amp 2017 3489-Urban-samenspel-concert-elektrischegitaar-zang-pop-jongeren-horizontaal.jpg

Pop Academy (11 t/m 18 jaar)

MA Pop Academy Open dag | zondag 7 april 2024

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je weten of ons pop talentenprogramma iets voor jou is? Meld je aan voor de MA Pop Academy Open dag: kom langs voor een intakegesprek en doe een proefles mee met onze ervaren coaches! 

Datum: 7 april 
Tijd: 12.00 - 15.00 uur 
Locatie: Muziekschool Amsterdam Centrum-Oost, Nieuwe Kerkstraat 122

Bekijk en deel flyer MA Pop Academy Open dag

Talentopleiding voor popmuziek 

Ben je tussen de 11 en 18 jaar, speel je popmuziek en wil jij meer dan alleen maar instrument of zangles? Zoek jij medemuzikanten die jou uitdagen en met jou samen muziek willen maken? Dan is de Pop Academy de plek voor jou!  

Op de Pop Academy til je je instrumentale/vocale vaardigheden naar een hoger level, speel je samen in een Academy band en ontwikkel je je als muzikant met een eigen stijl, sound en visie.  

Wat is de Pop Academy? 

Een interactief les en activiteitenprogramma waarin je de kans krijgt te werken aan je instrumentale/vocale, samenspeel & creatieve skills. Samen met een enthousiaste groep medeleerlingen van vergelijkbaar niveau, leeftijd en ambitie heb je wekelijks lessen en regelmatig concerten en bootcamps.

Door wie? 

Je wordt actief gecoacht door professionele coaches die zelf actief zijn als muzikant en coach in de Nederlandse Muziek-scene. Veel coaches werken ook aan de vakopleiding van de Young Talent afdeling van het Conservatorium van Amsterdam.

Voor wie? 

Deze opleiding staat open voor vocalisten, gitaristen, bassisten, drummers en toetsenisten vanaf circa 11 jaar met minimaal 2 jaar les-ervaring.  

Om mee te doen aan de Pop Academy doe je auditie 

Klik op de button 'Audities, inschrijven en lesgeld' voor meer informatie en je aan te melden.