FVS_6675-solo-concert-piano-volwassenen-horizontaal.jpg

Piano

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

ook voor singer-songwriters geschikt!

In het café en zelfs op het treinstation, de piano heeft een aantrekkingskracht op bijna iedereen. Je drukt een paar toetsen in en je bent verkocht. Wat een geluid!

Deze populariteit komt door zijn veelzijdigheid, want je ziet de piano terug in de meest uiteenlopende muziekgenres. Pop, jazz, indie rock, klassiek, wereldmuziek en dancemuziek. Keuze te over als je piano speelt. Je kunt prima in je eentje spelen, samen met andere muzikanten in een band, als begeleider van een zanger(es) of van jezelf tijdens het componeren van je eigen liedjes als singer-songwriter.

Enthousiast geworden?
Kom dan pianoles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.