FVS_6675-solo-concert-piano-volwassenen-horizontaal.jpg

Piano (21+)

ook voor singer-songwriters geschikt!

In het café en zelfs op het treinstation, de piano heeft een aantrekkingskracht op bijna iedereen. Je drukt een paar toetsen in en je bent verkocht. Wat een geluid!

Deze populariteit komt door zijn veelzijdigheid, want je ziet de piano terug in de meest uiteenlopende muziekgenres. Pop, jazz, indie rock, klassiek, wereldmuziek en dancemuziek. Keuze te over als je piano speelt. Je kunt prima in je eentje spelen, samen met andere muzikanten in een band, als begeleider van een zanger(es) of van jezelf tijdens het componeren van je eigen liedjes als singer-songwriter.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan pianoles volgen bij Muziekschool Amsterdam!

Aanmelden voor pianoles

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.895, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 950, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld? Of wil je de algemene lesvoorwaarden bekijken?