FVS_3549-samenspel-concert-orgel-jongeren-verticaal.jpg

(Pijp)orgel (7 t/m 12 jaar)

voor elke organist een orgel

De koningin onder de instrumenten: het pijporgel staat trots te stralen, imposant en groots. Erop spelen moet haast wel een bijzonder gevoel geven. Met handen en voeten breng jij de muziek tot leven, de toetsen en pedalen zorgen voor de klanken die uit de orgelpijpen komen.

Een kleinere variant hebben we ook, dat is het elektronisch orgel. Je kunt in je eentje een compleet muziekstuk laten klinken; ritme, begeleiding en melodie ineen.

Een ander familielid is het Hammondorgel met zijn eigen unieke en veelzijdige geluid, je kunt erop rocken, popsongs op spelen, spetterende jazz. Wat jij wilt.

Welke organist je ook wil zijn, bij de muziekschool kan het!

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je orgelles volgen in groepsverband of individueel.

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
7 tips om beter te oefenen op je instrument

Een muziekinstrument leren spelen is leuk, maar gaat niet altijd helemaal vanzelf. Goed nieuws: beter oefenen kun je leren! Als je makkelijker en dus vaker oefent word je logischerwijs ook beter in het bespelen van je instrument. Check dus de volgende 7 tips en oefen beter!