FVS_6519-samenspel-les-gitaar-kind-horizontaal.jpg

Ontdek je instrument (6 t/m 8 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
6, 7, 8 37 lessen week van 31 augustus 2020 € 418,- (37 weken, 60 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool IJburg, Muziekschool Zuid, Muziekschool C/O, Muziekschool Osdorp
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

kies wat bij jou past!

Zit je in groep 3 of 4 en wil je muziek maken? Blazen, tokkelen, strijken, roffelen of toetsen aanslaan… Wat lijkt jou leuk? Elk blok ontdek je een ander instrument. Je kunt dan kiezen uit blokfluit of trompet, gitaar of harp, viool of cello, djembé of darbuka, piano, accordeon of keyboard. Na de cursus weet je van welk instrument jij blij wordt!

Elke les beginnen we met zijn allen. We gaan jouw muzikale oren prikkelen met allerlei leuke spelletjes en opdrachten. Muziek draait om groove, de hartslag van de muziek. Dat maakt dat je vanzelf mee gaat bewegen. Hoe je die beat voor elkaar krijgt, leer je door te zingen, luisteren en spelen. En je ontrafelt het geheimschrift van de muzieknoten.

Daarna krijg je in een groepje met maximaal zes kinderen les op een instrument. Je leert de basis van het spelen op dat instrument. Binnen de kortste keren speel je al een (stukje van een) liedje mee! Samen muziek maken, dat is het leukste wat er is!

Elk blok sluiten we af met een concert voor je ouders!

Heb je de smaak te pakken en wil je verder met muziekles? Dan is Instrument & Orkest of Instrument & Band een goede keuze voor jou.

Goed te weten: de teamleider begeleidt de cursus en daarnaast krijg je les van muziekdocenten die helemaal thuis zijn in hun instrument.

Beschikbare data & locaties

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.