muziek peuters muziekschool amsterdam.jpg (1)

Muziek met peuters ( 2,5 t/m 3 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
2, 3 16 lessen week van 16 september 2019 of week van 24 februari 2020 € 175,- (16 weken, 50 minuten) Muziekschool Zuid, Muziekschool C/O, Muziekschool Osdorp, OBA IJburg

een ontdekkingsreis voor jullie twee!

Peuters genieten enorm van muziek maken, dansen en zingen. Kom samen een uurtje per week op muzikale ontdekkingsreis naar Muziekschool Amsterdam. Ervaar hoe leuk en ontspannend dit is. Je gaat met een blije peuter weer naar huis. Jij leert als (groot) ouder weer nieuwe liedjes! Je krijgt genoeg inspiratie om thuis lekker de hele week te zingen.

Actief meedoen

In deze cursus zitten de peuters beslist niet lang op schoot, wel veilig bij jou, of opa of oma in de buurt. Zingend, bewegend en spelend met eenvoudige muziekinstrumenten, zoals schudinstrumentjes, ritmestokjes en klankstaven. Meedoen of eerst even toekijken, alles mag. Voor de herkenning zingen we welkom- en afscheidsliedjes en liedjes die bij het seizoen passen.

Muziek maken helpt bij gezond opgroeien

Een uurtje vol muzikaal spelplezier draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kleintje. Taal, bewegen, creativiteit en samenspelen met andere peuters. De muzieklessen zijn uitdagend en stimulerend en sluiten aan bij de ontwikkeling van je (klein)kind.

volle en geannuleerde cursussen

De onderstaande cursussen met start najaar 2019 zijn vol of geannuleerd. Voor volle cursussen kun je je wél aanmelden voor de wachtlijst, door op 'inschrijven' te klikken. Vermeld bij je aanmelding dat je graag op de wachtlijst komt.

volle cursussen
  • Locatie Zuid, maandag, 11:00-11:50
  • Locatie Zuid, woensdag, 11:00-11:50
  • Locatie Zuid, zaterdag, 11:00-11:50
geannuleerde cursussen
  • Locatie Centrum-Oost, woensdag, 11:00-11:50
  • Locatie OBA IJburg, woensdag, 11:00-11:50

Beschikbare data & locaties