muziek peuters muziekschool amsterdam.jpg (1)

Muziek met peuters ( 2,5 t/m 3 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
2, 3 16 lessen week van 24 februari 2020 € 175,- (16 weken, 50 minuten) Muziekschool Zuid, Muziekschool C/O, Muziekschool Osdorp

een ontdekkingsreis voor jullie twee!

Peuters genieten enorm van muziek maken, dansen en zingen. Kom samen een uurtje per week op muzikale ontdekkingsreis naar Muziekschool Amsterdam. Ervaar hoe leuk en ontspannend dit is. Je gaat met een blije peuter weer naar huis. Jij leert als (groot) ouder weer nieuwe liedjes! Je krijgt genoeg inspiratie om thuis lekker de hele week te zingen.

Actief meedoen

In deze cursus zitten de peuters beslist niet lang op schoot, wel veilig bij jou, of opa of oma in de buurt. Zingend, bewegend en spelend met eenvoudige muziekinstrumenten, zoals schudinstrumentjes, ritmestokjes en klankstaven. Meedoen of eerst even toekijken, alles mag. Voor de herkenning zingen we welkom- en afscheidsliedjes en liedjes die bij het seizoen passen.

Muziek maken helpt bij gezond opgroeien

Een uurtje vol muzikaal spelplezier draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kleintje. Taal, bewegen, creativiteit en samenspelen met andere peuters. De muzieklessen zijn uitdagend en stimulerend en sluiten aan bij de ontwikkeling van je (klein)kind.

Gratis proefles volgen? Dat kan tijdens de Open Lesweek van 3 t/m 8 februari 2020! Meld je hier aan voor een gratis proefles!

volle cursussen

Houd er rekening mee dat sommige cursussen vol raken. Hieronder zie je een overzicht van de cursussen die reeds vol zijn. Wanneer je je aanmeld voor één van deze cursussen, word je op de wachtlijst geplaatst.

Volle cursussen

Zaterdag | 11:00-11:50 | Locatie Zuid

Beschikbare data & locaties