muziek peuters muziekschool amsterdam.jpg

Muziek met peuters (1,5-2,5 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
1, 2 16 lessen week van 7 september 2020 € 180,- (16 weken, 50 minuten) Muziekschool Zuid , Muziekschool Osdorp, Muziekschool Centrum/Oost, Muziekschool IJburg
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

Samen muziekles: samen plezier maken!

Peuters zijn zeer gevoelig voor ritme en klank. In deze cursus, gaan kinderen samen met een ouder het plezier van muziek maken ontdekken. Ze zingen, bewegen en gaan aan de slag met eenvoudige muziekinstrumenten, zoals schudinstrumentjes, ritmestokjes en klankstaven. In het begin zitten de peuters misschien nog wel veilig bij jou op schoot, maar al snel springen ze enthousiast rond.

Deze cursus is niet alleen ontzettend leuk voor de kleintjes, maar ook nog goed voor bijvoorbeeld de taalontwikkeling, de motoriek, het associatief vermogen, het samenwerken en de creativiteit. Telkens wordt de inhoud van de lessen zorgvuldig afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen. Ook wordt de band tussen ouder en kind op speelse wijze verstevigd. Een uurtje per week samen muziekles op de muziekschool en thuis lekker de hele week zingen.

De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en ontwikkeling. Ieder kind wordt begeleid door één ouder of verzorger (graag in het aanmeldingsformulier aangeven).

 

Beschikbare data & locaties