FVS_2381.jpg

musicalgroep (8 t/m 13 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
8, 9, 10, 11, 12, 13 37 lessen In de week van 24 augustus 2020 € 186,- (37 weken, 60 min) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Zuid
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

voor alleskunners: zingen, dansen, spelen

Houd je van zingen, dansen én toneelspelen? En geniet je ervan om op een podium staan voor een volle zaal? Dan ben je welkom bij de musicalgroep van de muziekschool. Op het eind van het cursusjaar sta je op het podium voor ongetwijfeld een enthousiast publiek.

Tijdens de lessen zingen en spelen we groepsstukken, maar je krijgt ook kleine solo’s. Als je een instrument speelt, gebruiken we dat bij de optredens. 

Aan de musicalgroep meedoen is nog leuker als je samen met een vriend of vriendin komt. Dan kun je samen door de week oefenen.

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.