FVS_7368-solo-concert-slagwerk-jongeren-verticaal.jpg

latin percussie (21+)

laat iedereen swingen

De swingende muziekgenres als salsa, merengue en calypso zijn onlosmakelijk verbonden met het slagwerk dat erbij gebruikt wordt. Congo’s, bongo’s, timbales en kleinere instrumenten als de tamboerijnen, cowbells, woodblocks. Je speelt het voornamelijk met je handen.

Samen zorgen ze voor de energieke en swingende sfeer waar muzikaal Latijns-Amerika zo beroemd om is. Je hoeft alleen maar aan het Caraïbische carnaval te denken.  

Percussieles gaat jou ongetwijfeld wekelijks een vakantiegevoel geven. Ga je mee naar de verschillende muziekstromingen en ritmes die zo kenmerkend zijn voor Latin-percussie?

Enthousiast geworden?
Kom dan latin percussieles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.500, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 750, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.