DSC00764.JPG

latin percussie (7 t/m 12 jaar)

swingende feestmuziek!

Ben jij dol op slagwerkinstrumenten en swingende ritmes? Dan past Latin-percussie perfect bij jou. Bij percussie speel je op veel verschillende instrumenten. Conga, bongo en timbales zijn trommels waar je met je handen op speelt. Met bellen, triangels en tamboerijnen maak je het feest compleet.

Want feest hoort bij Latin-percussie. Of andersom. Denk maar aan een groot carnaval met de mooiste praalwagens en verkleedde mensen, of aan een wit strand met een klein briesje en een kokosnoot in je hand. Jij zorgt met jouw zonnige muziek dat de sfeer er al snel inzit.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je latin percussieles volgen in groepsverband of individueel.

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

 

Wil je weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus of wil je de algemene voorwaarden lezen?