amp 2017 0321-Klezmagic Junior.jpg

Klezmagic Junior (12 t/m 18 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 37 lessen € 207,- (37 weken, 60 min) als je later instroomt betaal je minder Locatie Centrum-Oost

zingen met je instrument

Klezmermuziek is een mengelmoes van muziekstijlen die voorkomt in landen in Oost-Europa en vroeger gespeeld werd door Joodse mensen en zigeuners. Het woord klezmer betekent zoiets als ‘lied-instrument’ of ‘instrument om mee te zingen’. Let maar eens op als je naar klezmer muziek luistert: de viool bijvoorbeeld lijkt net iemand die aan het zingen is!

De muziek is meestal vrolijk, maar soms ook droevig. Het is perfecte muziek om te spelen wanneer je graag met anderen muziek wil maken. We spelen speciale Balkan akkoorden en ritmes op de mooiste dans- en feestmuziek. Luister maar eens naar de Amsterdam Klezmer Band of naar de Barcelona Gipsy Band.

Een klezmer ensemble is een bonte verzameling van muzikanten, met veel variatie in muziekinstrumenten. Als jij minimaal drie jaar muziekles hebt en een van de volgende instrumenten speelt, kun je meedoen met Klezmagic Junior. Accordeon, viool, altviool, blokfluit, saxofoon, cello, contrabas, gitaar, basgitaar, dwarsfluit, harp, hobo, hoorn, klarinet, keyboard, piano, trombone en trompet. Zangers ook welkom!

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.