Klezmagic1.jpg

Klezmagic (17 t/m 30 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
17, 18, 19, 20, Volwassenen 37 lessen In de week van 2 september 2019 € 270,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Zuid

als je ouder bent dan 20 jaar betaal je € 478

vrolijke en snelle feestmuziek

Klezmermuziek is tegelijkertijd buitengewoon vrolijk en diep melancholisch. Het is echt muziek voor het hart. De liedjes worden vaak gespeeld op de Balkan en in Slavische landen. Klezmer bestaat uit de uitbundige vreugde van bruiloft- en dansmuziek, lekkere vrolijke en snelle nummers. Luister maar eens naar de Amsterdam Klezmer Band of de Barcelona Gipsy Band.

Samenspelen met klezmer is het leukste met verschillende muziek instrumenten. We gaan de aan de slag met snelle en technische melodieën en oefenen met onregelmatige ritmes. Samenspelen, uit het hoofd spelen en improvisatie hoort er ook bij.

Ben jij een gemotiveerde muzikant met minimaal vijf jaar muziekles, en speel je een van de volgende instrumenten? Dan ben je welkom met je viool, cello, contrabas, klarinet, saxofoon, dwarsfluit, hoorn, trompet, percussie, accordeon, gitaar, slagwerk of piano. Zangers mogen ook meedoen.

Goed te weten

Ben je ouder dan 20 jaar? Dan geldt voor jou een ander lestarief. Je betaalt dan €478,- voor de hele cursus.

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.