FVS_3044-samenspel-concert-klarinet-kind-verticaal.jpg

Klarinet (7 t/m 12 jaar)

haal diep adem en blaas

Geniet van de warme klank van dit blaas instrument. De klarinet houdt van allerlei soorten muziek. Pop, rock, jazz, klassiek en jouw lievelingsmuziek. De ene keer klinkt de klarinet droevig en dan weer super vrolijk. Je kunt er fluisterzacht op spelen en ook heel hard.

De klarinettenfamilie is groot. Elke klarinet heeft zijn eigen geluid. Als je begint met muziekles speel je op de bes-klarinet. Dit doe je zo: met je vingers houd je de gaatjes dicht en druk je kleppen in. Je blaast door het mondstuk waar een enkel riet op zit voor het geluid.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je klarinetles volgen in groepsverband of individueel.

Hoe wil je les krijgen?

Instrument & Orkest (groep 5 t/m 8)

Omdat muziek maken het allerleukste is om dat samen te doen, is Instrument & Orkest een goede keuze. Je speelt meteen samen met verschillende kinderen die op een ander instrument dan jij spelen.  Bij Instrument & Orkest krijg je én les op je eigen instrument in een klein groepje, én je speelt samen in een orkestklas. 

 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.

Alles rondom aanmelden

 

Wil je weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus of wil je de algemene voorwaarden lezen?