FVS_0319-samenspel-concert-klarinet-jongeren-verticaal.jpg

Klarinet (12 t/m 20 jaar)

expressief: fluisterzacht en snoeihard

Van welke muziek jij ook houdt: de klarinet kan het aan. Een veelzijdig blaasinstrument waar jij alle kanten mee op kunt. Jazz (dixieland), volksmuziek (klezmer), pop en klassiek. Luister maar eens naar de covers die Four Play Clarinet speelt en je bent overtuigd.

De klarinet komt uitstekend tot zijn recht als solo-instrument en mengt gemakkelijk met de klank van andere instrumenten. Spelen in je eentje, of in een groep: klarinet spelen kan altijd.

Goed je adem inzetten, goed leren blazen op het rietje en de kleppen bedienen. Lukt dit, dan is het tijd om jouw expressie in de muziek te stoppen.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je klarinetles volgen in groepsverband of individueel.

Hoe wil je les krijgen?

Groepsles

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag, tijd en locatie. 

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.