FVS_8626-samenspel-concert-keyboard-jongeren-horizontaal-sundayfee.jpg

Keyboard

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

alles onder één toetsenbord

Voor wie fan is van veel muziekinstrumenten en er toch maar één wil kiezen. Start met keyboard les! Dit instrument heeft een wereld aan muziek in zich. Probeer maar eens een knop uit, raak de toetsen aan en je lijkt net een hardrocker of een drummer van de band.

Wat het extra leuk maakt: het keyboard is net een heel orkest! Thuis speel je in je eentje in een orkest of een band. Maar je kunt je natuurlijk ook als keyboardspeler aansluiten bij een van de orkesten of bands bij de muziekschool.

Enthousiast geworden?
Kom dan keyboardles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.