FVS_8626-samenspel-concert-keyboard-jongeren-horizontaal-sundayfee.jpg

Keyboard (21+)

alles onder één toetsenbord

Voor wie fan is van veel muziekinstrumenten en er toch maar één wil kiezen. Start met keyboard les! Dit instrument heeft een wereld aan muziek in zich. Probeer maar eens een knop uit, raak de toetsen aan en je lijkt net een hardrocker of een drummer van de band.

Wat het extra leuk maakt: het keyboard is net een heel orkest! Thuis speel je in je eentje in een orkest of een band. Maar je kunt je natuurlijk ook als keyboardspeler aansluiten bij een van de orkesten of bands bij de muziekschool.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan keyboardles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.895, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 950, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld? Of wil je de algemene lesvoorwaarden bekijken?