FVS_1009-samenspel-concert-jongeren-keyboard-pop-verticaal.jpg

Keyboard (12 t/m 20 jaar)

in je eentje één orkest

Een keyboard is veel meer dan een toetsenbord met een stekker. Dit instrument heeft zoveel muzikale mogelijkheden dat je je niet snel gaat vervelen. Welke klanken, soundeffecten of ritmes je ook wilt: je keyboard kan het aan.

Muziek en techniek gaan hier goed samen! En je hoeft geen whizzkid te zijn om op het keyboard te spelen. Hup, de stekker in het stopcontact en met een druk op de knop ben je opeens een drummer, of een gitarist, of zelfs een heel orkest. Sluit je je keyboard op je computer aan, dan kun je nog meer met je keyboard doen.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je keyboardles volgen in groepsverband of individueel.

Hoe wil je les krijgen?

Instrument/Zang & Band (12 t/m 20 jaar)

Hou je van rocken en lijkt het je wat om popnummers te spelen in een band? Dan is Instrument/Zang & Band iets voor jou, zelfs als je nog geen instrument-ervaring hebt. Je kiest voor een eigen instrument en speelt gelijk in een popband. Je krijgt apart les op jouw instrument van een echte popmuzikant. Natuurlijk leer je ook noten lezen en krijg je muziektheorie.

Groepsles

Je krijgt één keer per week les in een groepje met leeftijdgenoten die op hetzelfde instrument spelen. We letten op dat jullie ongeveer even lang al op dit instrument spelen. Je speelt meteen samen en leert van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen heb je 45 minuten les.

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag, tijd en locatie. 

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Wil je weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus of wil je de algemene voorwaarden lezen?