IMG_2798-juniorenorkest-samenspel-concert-jeugd-horizontaal.JPG

Junioren Orkest (9 t/m 15 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
9, 10, 11, 12, 12 , 13, 14, 15 36 lessen In de week van 2 september 2019 € 180,- (37 weken, 60 min) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Zuid

hét orkest voor jonge muzikanten

Strijkers en blazers met minstens drie jaar muziekles opgelet! De tijd is rijp voor een nieuwe uitdaging. Maak je borst maar nat en speel mee met ons orkest.

Wat speelt het juniorenorkest?

We spelen klassieke muziek speciaal bewerkt voor een jongerenorkest, filmmuziek én bewerkingen van musical- en popsongs. Een van onze favorieten is de filmmuziek van Pirates of the Carrebean.

Wie kan meedoen met het junioren orkest?

De bezetting in het Junioren Orkest is zoals in een symfonieorkest. Als je minstens drie jaar les hebt op een van de volgende instrumenten ben je welkom. Viool, altviool, cello, contrabas, dwarsfluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, trombone, tuba, harp, klassiek slagwerk en piano. Klinkt goed? Overleg dan met de dirigent of je mee kunt doen. Beginnen bij het Junioren Orkest kan het hele jaar.

Optreden

Natuurlijk treden we ook op. We geven een winter- en een zomerconcert en bijzondere concerten zoals het Vaderdagconcert. In de tweede helft van het schooljaar gaan we zelfs op tournee naar Texel. Leuk als je meegaat!

  

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt:

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.