amp 2017 3336-Jazzkids-samenspel-concert-trompet-saxofoon-jazz-jongeren-horizontaal.jpg

Jazzbende (7 t/m 12 jaar)

Maak je klaar om je ouders van hun stoel te blazen! Want met de Jazzbende spelen, zingen en swingen we op de mysterieuze, zingende, stille en stomende klanken van de jazz.


Jouw Muziekles

Naast samenspelen leer je nog veel meer, bij de Jazzbende! Je leert bijvoorbeeld goed luisteren en improviseren. Meerdere keren per jaar geven we een spetterend optreden! Na Jazzbende is er de mogelijkheid om door te stromen naar een van de vervolggroepen of naar onze talentopleiding, de Jazz Academy.

Muziekbende

De jazzbende is onderdeel van Muziekbende, hét nieuwe samenspeelprogramma van Muziekschool Amsterdam. Wanneer je kiest voor een instrument- of zangles ga je daarnaast direct samen spelen in een band, ensemble of koor met kinderen van jouw leeftijd en niveau. Dit kan voor jazz, maar ook voor andere stijlen. Meer informatie over Muziekbende vind je hier

Kies je instrument & meld je aan

Wil je meespelen in één van onze Muziekbende jazzgroepen? Meld je dan hieronder aan voor het instrument van jouw keuze. In het inschrijfformulier kan je vervolgens aangeven welke startband jouw voorkeur heeft.