band 1.jpg

Jazz Focus Bigband (16+)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
16, 17, 18, 19, 20, Volwassenen 37 lessen In de week van 24 augustus 2020 € 255,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool C/O

Vanaf 21 jaar geldt voor jou het tarief van € 375

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

Bigband fun - but serious fun!

Voor jonge muzikanten die op hoog niveau willen samenspelen in een bigband: saxofoon, trombone, trompet, piano, gitaar, contrabas of drums. Als jij je op je gemak voelt met een partij voor je neus, niet terugdeinst voor een solo en graag op het podium staat met andere talenten, dan is dit je band!

Onze bigband heeft vier á vijf trompetten, vier trombones, vijf saxen, een ritmesectie (piano, gitaar, contrabas en drums) en een zanger(es). Ons repertoire is als jazz zelf. Een smeltkroes van stijlen: van swingende hard bop tot mooie ballads, van rhythm & blues tot Latin jazz. In de lessen werken we geconcentreerd en in hoog tempo, maar uiteraard ook met speelplezier!

We treden regelmatig op, doen mee aan nationale bigband concoursen en we spelen op festivals en jazzpodia zoals het Bimhuis. Voor meer informatie, kijk op onze site: www.jazzfocus.nl

Goed te weten

Vanaf 21 jaar geldt voor jou een ander tarief. Je betaalt dan € 375,- om mee te doen met dit ensemble.

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.