band 1.jpg

Jazz Focus Bigband (16 t/m 21 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
16, 17, 18, 19, 20, Volwassenen 37 lessen € 330,- (37 weken, 90 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Locatie Centrum-Oost

prijswinnaar

De prijswinnende jeugdbigband Jazz Focus Bigband wordt sinds september 2019 geleid door Lorenzo Mignacca. Hij zet de missie van de 'godfather van de Amsterdams Jazzscene', Peter Guidi, voort. De 18-koppige bigband zit barstensvol muzikaal talent en brengt de jazz echt tot leven. Onder Peter Guidi speelde de Jazz Focus o.a. op het North Sea Jazz Festival, de Amsterdamse Uitmarkt, in het Concertgebouw, en zelfs op festivals in San Sebastian en Budapest.

Met hun mooie klanken, indrukwekkende noten en spetterende solo's, stond de Jazz Focus bigband onder Lorenzo Mignacca al na drie maanden op het Prinses Christina Concours! Als klap op de vuurpijl sleepte de bigband er de eerste prijs in de wacht. Het repertoire van de band zit vol invloeden die reiken van Thad Jones, Cole Porter, Buddy Rich, Mancini, en Sammy Nestico tot de modernere jazz van Gordon Goodwin en Michael Bublé.

Lees hier meer over de Jazz Focus Bigband.

 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen als je jonger bent dan 21 jaar.