amp 2017 3489-Urban-samenspel-concert-elektrischegitaar-zang-pop-jongeren-horizontaal.jpg

Instrument/Zang & Band (12 t/m 20 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
37 lessen € 639,- 37 lessen Locatie Ijburg, Locatie Osdorp, Locatie Zuid, Locatie Centrum-Oost

spelen in een band

Heb je altijd al in een band willen spelen? Om de muziek van jouw popheld te spelen of misschien wel je eigen nummers? Dan past Instrument/Zang & Band helemaal bij jou. Ook als je nog nooit een instrument hebt vastgehouden of gezongen; we beginnen gewoon bij het begin. En je zult zien: al snel speel je met je favoriete muziek mee.

Hoe werkt het?

Aan het begin van het jaar kies je het instrument dat jij wilt leren bespelen. Je koopt of huurt dat instrument zodat je thuis goed kunt oefenen. Je bandcoach helpt je uiteraard graag bij de keuze voor een instrument en kan adviseren over de aankoop of huur.

Vervolgens word je ingedeeld in een bandje bij leeftijdsgenoten met dezelfde ervaring als jij. Met elkaar vorm je elke week 30 minuten een bandje onder begeleiding van een van onze enthousiaste popcoaches. Aansluitend aan de bandles krijg je alleen of met een klein groepje 30 minuten instrument,- of zangles. Tijdens de lessen ga je naast bestaande nummers ook zelfgemaakte liedjes oefenen. Daarnaast treed je minimaal twee keer per jaar op met je band. 

instrumenten

Bij Instrument/Zang & Band kies je een instrument in principe voor het hele jaar. Je instrumentvoorkeur geef je aan in het aanmeldformulier. Je schaft voor deze cursus je eigen instrument aan. Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:
elektrische gitaar
basgitaar
keyboard/piano
drums
zang

Goed te weten

Je meld je aan voor Instrument/Zang & Band en geeft aan welk instrument je hoofdinstrument wordt. Op basis van je leeftijd en ervaring krijg je een uitnodiging op dag en tijd voor een proefles. Lees meer over hoe dit in zijn werk gaat.

Beschikbare data & locaties

LET OP: Lesduur = 1 uur

Je wordt één uur ingedeeld binnen de aangegeven onderstaande tijdvakken, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor de eerste les. Lees meer over hoe dit in zijn werk gaat.

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.