FVS_6161-solo-les-hoorn-volwassenen-horizontaal.jpg

Hoorn

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

voelt zich muzikaal overal thuis

De hoorn is een veelzijdig instrument.  Met het warme geluid roep je allerlei sferen op. Ook kun je jazz spelen en improvisatie. Dit blaasinstrument past met gemak bij iedere muzikale setting: van een intiem kamerorkest tot een groot symfonieorkest. 

Veel componisten hebben zich laten inspireren door de mooie, warme klank van de hoorn. De klankkleur mogelijkheden zijn dan ook erg divers. De hoorn klinkt prachtig samen met strijkinstrumenten, maar ook met houten- en koperen blaasinstrumenten

Klinkt goed? Kom dan ontdekken hoe veelzijdig de hoorn is.

Enthousiast geworden?
Kom dan hoornles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.