FVS_2680-solo-les-hoorn-kind-verticaal-nonprint.jpg

Hoorn (8 t/m 12 jaar)

een bijzonder blaasinstrument

Wist je dat de hoorn vroeger gebruikt werd om elkaar berichtjes te sturen? Daar hebben we nu de telefoon voor en verstuur jij muziek met de hoorn.

Het geluid komt uit een opgerolde koperen buis van wel vier meter lang. Je blaast op een mondstuk en het geluid komt er aan het eind van de buis uit. Je hoeft niet hard te blazen om een mooie toon te maken. Al met 8 jaar kun je starten op een speciale kinderhoorn! 

Fans van films van Harry Potter, Shrek of Frozen opgelet: in deze films speelt de hoorn een bijzonder mooie en opvallende rol.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je hoornles volgen in groepsverband of individueel.

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Instrument & Orkest (groep 5 t/m 8)

Omdat muziek maken het allerleukste is om dat samen te doen, is Instrument & Orkest een goede keuze. Je speelt meteen samen met verschillende kinderen die op een ander instrument dan jij spelen.  Bij Instrument & Orkest krijg je én les op je eigen instrument in een klein groepje, én je speelt samen in een orkestklas. 

 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
7 tips om beter te oefenen op je instrument

Een muziekinstrument leren spelen is leuk, maar gaat niet altijd helemaal vanzelf. Goed nieuws: beter oefenen kun je leren! Als je makkelijker en dus vaker oefent word je logischerwijs ook beter in het bespelen van je instrument. Check dus de volgende 7 tips en oefen beter!