FVS_8154-samenspel-concert-hobo-jongeren-horizontaal.jpg

Hobo (21+)

melodieus in samenspel of solo

De hobo heeft een lieflijk, soms wat droevig geluid. Er zijn prachtige solo’s gecomponeerd voor de hobo, zoals in de Mattheus van Bach. Maar ook in dramatische film- of popmuziek voelt de hobo zich thuis. Luister maar naar Tanita Tikarams hit ‘Twist in my sobriety’ uit de jaren 80.

Met de hobo ben je overal welkom: symfonie orkest, ensemble of in combinatie met een enkel muziekinstrument. Je zorgt voor een betoverend geluid door te werken aan de stand van je mond, aan het efficiënt gebruik van je adem bij het blazen en te zorgen voor een goede techniek met je vingers.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan hoboles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.

Van wie je les krijgt: