IMG-20171020-WA0003.jpg

Gitaar (21+)

populair van pop tot klassiek

Op de camping, op een feest. Je zet een akkoord in en het is meteen duidelijk welke popsong je speelt. Iedereen geniet als jij begint met gitaarspelen. Met zijn warme geluid is de akoestische gitaar een welkome gast. En jij dus ook.

Niet voor niets is dit een van de populairste instrumenten. Veelzijdig in muziekstijlen, naast pop, hoor je ‘m in jazz, klassiek, flamenco, volksmuziek om maar een wat te noemen.

Bij de ene stijl is vooral het tokkelen belangrijk en bij de andere het spelen van akkoorden. Of een combi. Jij beheerst dit binnenkort allebei.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.