FVS_5084-samenspel-les-gitaar-jeugd-verticaal.jpg

Gitaar (7 t/m 12 jaar)

boordevol mogelijkheden

Wil je een ‘Ed Sheeran’ worden? Dan is de akoestische gitaar precies iets voor jou. Wie weet sta jij dan ooit op een podium voor een zaal met fans. Voor het zover is, ga je eerst gitaar leren spelen!

Hoe dan? Op een gitaar zitten zes metalen snaren. Je slaat alle snaren aan, dat heet akkoorden spelen, of elke snaar, dat heet losse noten spelen. De klankkast zorgt voor het mooie geluid. Alle muziek waar jij zo van houdt, kan de gitaar aan.

Bij Muziekschool Amsterdam gaat het samenspelen in een band, orkest of ensemble hand in hand met het leren spelen van een instrument en/of zingen. Daarom combineren we jouw instrument- of zangles zoveel mogelijk met het samenspelen in een Muziekbende. Jij wilt graag gitaar spelen. Wist je dat de gitaar het perfecte instrument is om bij een Muziekbende te komen spelen?

De Muziekbende is voor de eerste 2 lesjaren gratis en je instrument- of zangles wordt (zoveel mogelijk) voorafgaand aan de samenspeelles van jouw gekozen Muziekbende ingepland; zo hoef je dus niet extra naar de muziekschool te komen.

 

Bij welke Muziekbende wil jij?

Gitaar kun je combineren met één van de volgende Muziekbendes:
PopbendeJazzbendeWereldbende

 

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je gitaarles volgen in groepsverband of individueel.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

 

Beschikbare data

Duoles

In een duoles krijg je één keer per week samen les. Je speelt samen met een ander kindje van jouw leeftijd dat hetzelfde instrument bespeelt en ongeveer net zo lang muziekles heeft. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar.

Als er voor jou geen lesmaatje gevonden kan worden, kan je 20 minuten individuele les volgen voor € 905 per jaar (als je later instroomt, betaal je minder).

Muziekbende
Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is Muziekbende bij het lesgeld inbegrepen. In het aanmeldformulier geef je jouw bendevoorkeur aan.

Lesgeld: € 685, als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Muziekbende
Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is Muziekbende bij het lesgeld inbegrepen. In het aanmeldformulier geef je jouw bendevoorkeur aan. 

Lesgeld: € 1.110, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 685, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Academies en Excellence

Elk jaar rond juni zijn de audities voor onze talentprogramma's.
Overtuig jij de jury met je muzikale skills en enthousiasme? Dan ben je ná goedkeuring van de jury van harte welkom op onze Jazz Academy, Pop Academy, Academie Klassiek óf Excellence Klassiek. De Excellence is ons 'topsportprogramma' voor zeer gemotiveerde en getalenteerde muziekleerlingen.

 

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.