FVS_3923-samenspel-les-gitaar-jongeren-verticaal.jpg

Gitaar (12 t/m 20 jaar)

ook voor singer-songwriters

Stel je voor: je hebt een feest en als de sfeer top is, haal jij je gitaar tevoorschijn! Klinkt goed. Maar voor het zover is, moet je nog wel even wat grepen leren.

Word je blij van unplugged popsongs? Deze gitaar past vrijwel bij alle muziekstijlen. Droom je stiekem van een leven als singer-songwriter? Dan is leren spelen op de akoestische gitaar een perfect begin. Je bent ook meer dan welkom in een popband.

Wat je ook wil met je akoestisch gitaarspel: de mogelijkheden zijn talrijk.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je gitaarles volgen in groepsverband of individueel.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

 

Beschikbare data

Instrument/Zang & Band (12 t/m 20 jaar)

Hou je van rocken en lijkt het je wat om popnummers te spelen in een band? Dan is Instrument/Zang & Band iets voor jou, zelfs als je nog geen instrument-ervaring hebt. Je kiest voor een eigen instrument en speelt gelijk in een popband. Je krijgt apart les op jouw instrument van een echte popmuzikant. Natuurlijk leer je ook noten lezen en krijg je muziektheorie.

Duoles

In een duoles krijg je één keer per week samen les. Je speelt samen met een leeftijdsgenoot die hetzelfde instrument bespeelt en ongeveer net zo lang muziekles heeft. Je speelt meteen samen en leert hierbij ook van elkaar.

Als er voor jou geen lesmaatje gevonden kan worden, kan je 20 minuten individuele les volgen voor € 845 per jaar (als je later instroomt, betaal je minder).

Lesgeld: € 639, als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel

Eén-op-één les kan ook. Exclusieve aandacht van je docent, helemaal in je eigen tempo. En passend bij jouw voorkeuren voor dag, tijd en locatie. 

Lesgeld: € 1037, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 639, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
academies en Excellence

Elk jaar rond juni zijn de audities voor onze talentprogramma's.
Verleid jij de jury met je muzikale skills en enthousiasme? Dan ben je van harte welkom op onze Jazz Academy, Pop Academy, Academie Klassiek óf Excellence Klassiek. Die laatste is ons 'topsportprogramma' voor zeer gemotiveerde en getalenteerde muziekleerlingen.

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.