I Like Muziekschool-2514-ayso-samenspel-concert-fagot-jongeren-horizontaal.jpg

Fagot (21+)

een emotionele rollercoaster

Het unieke geluid van de fagot is prachtig en raakt aan menselijke emoties. Van vrolijkheid tot diep verdriet. Je ontroert het publiek met jouw spel, bovendien speel je met evenveel gemak Vivaldi en Metallica. Luister maar eens naar de fagottist Bram van Sambeek.

In een orkest neemt de fagot een belangrijke positie in bij de houtblazers. Namelijk de bas. Met een fagot kun je alle kanten op:  in een orkest meespelen met andere instrumenten, spelen in een ensemble of in je eentje. Het is aan jou waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan fagotles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.

Van wie je les krijgt: