FVS_1811-samenspel-concert-cello-jongeren-horizontaal.jpg

Excellence Klassiek (9 t/m 20 jaar)

Jij ademt klassieke muziek

Ben jij die doorzetter die van klassieke muziek houdt en alles uit je instrument wilt halen?

Dan is Excellence Klassiek wellicht jouw beste keuze om met muziek bezig te zijn. Muziekschool Amsterdam biedt getalenteerde en gemotiveerde kinderen en jongeren van 9 t/m 20 jaar een unieke opleiding om zich muzikaal verder te ontwikkelen. Speel jij straks mee in de beste amateur-orkesten of is naar het conservatorium gaan jouw droom? Laat je horen, doe auditie en ontdek of jij bij Excellence Klassiek past. 

meedoen na succesvolle auditie

Ben jij die leerling die we zoeken? Eens per jaar, rond juni, kun je auditie doen. Overtuig de commissie van jouw motivatie en muzikaal talent. Na toelating schrijf je je in als leerling voor het programma dat meteen na de zomervakantie start.  

Inschrijven voor het talentprogramma (alleen na auditie)

Inschrijven voor Excellence Klassiek kan alleen na een succesvolle auditie. Om je in te schrijven stuur je een email met al jouw gegevens en het programma dat jij kiest naar francine.stalknecht@muziekschoolamsterdam.nl .

Je kiest voor een programma met instrumentale les of zangles bij de muziekschool, óf alleen voor het aanvullende programma als je elders les volgt.


Lesgeld: € 1.172 (wekelijks 45 minuten individuele les, plus het volledige aanvullende programma) Inschrijven
Lesgeld: € 262 (alleen het aanvullende programma)

Wat we van jou verwachten

Daar kunnen we kort over zijn: inzet en motivatie. Dat betekent een investering in tijd en in moeite, ook als het even tegenzit. Jouw docent helpt je graag over de hobbels heen, maar het begint allemaal bij jou. Dat je talent hebt, weten we al. Lukt het jou om dit volledig te ontwikkelen? Want dat is waar het bij excellence klassiek omgaat.

Wij zijn trots op jou als jij jouw muzikale doelen weet te bereiken!

Wat excellence klassiek jou biedt

Na jouw succesvolle auditie staat een team van enthousiaste en bevlogen docenten voor jou klaar om hun liefde en kennis van klassieke muziek op jou over te brengen. Jaarlijks ontwikkelen zij een programma, passend bij  jouw leeftijd en muzikaal niveau. Elk jaar sluiten we af met overgangsexamens theorie en praktijk.

Wat je kunt verwachten:

  • Wekelijks individuele instrumentale les (45 minuten)
  • Theorie en solfège groepslessen (25 lessen van 45 minuten); aan bod komt algemene muziektheorie, muziekgeschiedenis, analyse en gehoortraining
  • Ensemble spel
  • Pianobegeleiding en coaching voor optredens en concoursen
  • Optredens binnen en buiten Muziekschool Amsterdam

Lesgeld: € 1.172 voor het volledige programma.

Lesgeld: € 262. Omvat bovenstaand pakket, exclusief de wekelijkse instrumentale of vocale les. Deze optie is mogelijk als je elders lessen volgt.