FVS_8838- liggend.jpg

Elektrische gitaar (21+)

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

wil je bandlid worden?

Wil jij je droom waar maken om in een band te gaan spelen? Dat is beslist een goede reden om voor elektrische gitaar te kiezen. Als je een paar akkoorden weet, speel je al mee. Naast je gitaar heb je een versterker nodig, anders horen we je niet, en wat pedalen om het geluid aan te passen. Met deze extra’s klinkt jouw spel als snel ‘echt’ zonder dat je een gitaarvirtuoos hoeft te zijn.

De rest leer je bij de muziekschool van een popmuzikant. Meespelen in een band behoort tot de mogelijkheden. Je droom komt zeker uit.

Enthousiast geworden?
Kom dan gitaarles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.