FVS_9033-samenspel-concert-elektrischegitaar-pop-jongeren-horizontaal-urban.jpg

Elektrische gitaar (8 t/m 12 jaar)

akkoorden spelen voor podiumdieren

Zie je het voor je? Op het podium: een elektrische gitaar om je nek, een versterker in de buurt en pedalen om het geluid aan te passen. Moet het klinken als een straaljager, grommend, schel of juist warm? Ben jij die stoere muzikant die opzwepende akkoorden speelt of met een solo het publiek enthousiast krijgt?

Popliedjes op de elektrische gitaar spelen, lukt je al snel. Meestal bestaat een popliedje uit drie akkoorden. Luister maar en speel mee met muziek die je op YouTube vindt. De rest leer je van een echte popmuzikant bij de muziekschool.

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je elektrische gitaarles volgen in groepsverband of individueel.

Hoe wil je les krijgen?

Instrument/Zang & Band (groep 5 t/m 8)

Zie jij jezelf meteen rocken in een band? Dat komt mooi uit, want dan kun je meedoen met Instrument/Zang & Band. Muziek maken is het allerleukste om samen te doen. Je krijgt in een klein groepje les op jouw instrument én je speelt samen met andere kinderen in een heuse band. 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.

7 tips om beter te oefenen op je instrument

Een muziekinstrument leren spelen is leuk, maar gaat niet altijd helemaal vanzelf. Goed nieuws: beter oefenen kun je leren! Als je makkelijker en dus vaker oefent word je logischerwijs ook beter in het bespelen van je instrument. Check dus de volgende 7 tips en oefen beter!