FVS_2287-roman-oro-samenspel-concert-dwarsfluit-wereld-jongeren-verticaal.jpg

Dwarsfluit (21+)

roept een warme sfeer op

De dwarsfluit heeft een uniek geluid met zijn mooie, warme klank en kan verschillende muziekstijlen aan. Zoals klassiek, jazz, Latin, Ierse muziek en nog veel meer. Beroemde fluitisten uit Nederland zijn Thijs van Leer en Berdien Stenberg. Maar vergeet Barry Hay van de Golden Earring niet!

Familieleden van de dwarsfluit zijn de piccolo, de alt-dwarsfluit en de basdwarsfluit. Het verschil zit met name in de toonhoogte. Aan jou welke jij kiest om op te spelen.

De dwarsfluit is geschikt om samen te spelen, daarom kom je hem in kleine en grote ensembles en orkesten tegen.

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan dwarsfluitles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.

Van wie je les krijgt: