FVS_3435 BosTrio-samenspel-concert-drums-pop-jazz-jongeren-horizontaal.jpg

Drums (21+)

de krachtpatser van de band

Heb je een goed ritmegevoel en ben je niet bang om de leiding te nemen in een band? Helemaal mooi als je ook nog houdt van pop, rock, Latin, Zuid-Amerikaans of jazz. Dan ben jij geschikt als drummer.

Zonder jou zijn de bandleden nergens. Samen met de bassist zorg jij dat de nummers lekker ‘strak’ klinken. En je drumsolo’s liegen er niet om: jij bent snel en vaardig met voeten en handen. En al staat het drumstel achteraan, jouw bijdrage is leidend voor een geweldig resultaat.

Enthousiast geworden?
Kom dan drumles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Elektrische drumstellen op locatie IJburg
Op locatie IJburg werken we uitsluitend met elektrische drumstellen. Hypermodern en met gedempt geluid. Op de andere locaties zijn geen elektrische drumstellen aanwezig. 

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

 

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.