FVS_0983-samenspel-les-drums-pop-jeugd-verticaal.jpg

Drums Muziekbende (7 t/m 12 jaar)

Leuk dat je met drums bij Muziekbende komt! Je meld je hieronder aan voor individuele instrumentles of instrumentles in een groepje. Daarnáást ga je in een muziekbende. In het aanmeldformulier geef je aan welke bende je voorkeur heeft. 

Beschikbare data

Duoles

In een duoles krijg je één keer per week samen les. Je speelt samen met een ander kindje van jouw leeftijd dat hetzelfde instrument bespeelt en ongeveer net zo lang muziekles heeft. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar.

Als er voor jou geen lesmaatje gevonden kan worden, kan je 20 minuten individuele les volgen voor € 905 per jaar (als je later instroomt, betaal je minder).

Muziekbende
Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is Muziekbende bij het lesgeld inbegrepen. In het aanmeldformulier geef je jouw bendevoorkeur aan.

Lesgeld: € 685, als je later instroomt, betaal je minder. Inschrijven
Individueel | 1x per 2 weken

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Muziekbende
Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is Muziekbende bij het lesgeld inbegrepen. In het aanmeldformulier geef je jouw bendevoorkeur aan. 

Lesgeld: € 685, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.