FVS_6635-solo-les-slagwerk-djembe-volwassenen-horizontaal.jpg

Djembé

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

voel de Afrikaanse ritmes

Tijdens de djembéles stromen de Afrikaanse ritmes door je lichaam. Na een uurtje trommelen ga je vol energie naar huis. En ritmegevoel heb jij ook; je tikt vast wel eens met je vingers op tafel.

De djembé is een West-Afrikaanse trommel die vooral werd gebruikt om mee te communiceren. Je speelt swingende ritmes, soms volgens vaste patronen, van langzaam naar steeds sneller, opzwepend en reagerend op elkaar. Al spelend ga je vanzelf in de taal van de djembé communiceren met je medespelers en zo bouw je een heel muziekstuk op. Met een zinderende finale: prachtig trommelgeroffel.

Enthousiast geworden?
Kom dan djembéles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.