FVS_6464-solo-les-slagwerk-djembe-kind-horizontaal.jpg

Djembé (8 t/m 12 jaar)

praten via Afrikaanse trommels

Na een uurtje djembé les heb jij met je handen een heleboel gepraat. Met de afwisselende ritmes voer je een heel gesprek op deze West-Afrikaanse trommel. Want daar is de djembé voor bedoeld: het versturen van berichten.

Ontdek de Afrikaanse ritmes en leef je uit op de trommel. Er is veel variatie in de ritmes, maar juist ook weer veel herhaling. Dat betekent dat djembé spelen elke keer anders is. Want hoe bouw je het muziekstuk op? Het is steeds weer een verrassing welke muziek jij tevoorschijn trommelt.  Welk verhaal wil jij al trommelend vertellen?

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je djembéles volgen in groepsverband of individueel.

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Instrument & Orkest (groep 5 t/m 8)

Omdat muziek maken het allerleukste is om dat samen te doen, is Instrument & Orkest een goede keuze. Je speelt meteen samen met verschillende kinderen die op een ander instrument dan jij spelen.  Bij Instrument & Orkest krijg je én les op je eigen instrument in een klein groepje, én je speelt samen in een orkestklas. 

 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.