FVS_4894-solo-docent-les-contrabas-volwassenen-horizontaal-nonprint.jpg

Contrabas (21+)

jazzy gepluk of gevoelig gestrijk

Houd jij van een robuust muziekinstrument, lage tonen en van veel muziekstijlen? Dan past de contrabas bij jou. Dit bijna twee meter hoge instrument gaat van laag naar lager. Met zijn basgeluid heeft de contrabas een ondersteunende functie in welke muzikale setting dan ook. Als solo instrument klinkt ie ook lekker vol en rond.

Je bespeelt de contrabas door te plukken, ook wel tokkelen genoemd, aan de snaren of met de strijkstok de vier snaren te beroeren. De contrabas is multi-inzetbaar bij jazz, klassiek en volksmuziek. Jouw muziekvoorkeur zit hier vast bij. Welke contrabassist wil jij zijn?

Enthousiast geworden?
Kom dan contrabasles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.500, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 750, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.