FVS_8292.jpg

Cello

muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

melancholische dichter en ruige rocker ineen

Omarm dit prachtige instrument, met zijn menselijke vorm en stem. Je bouwt een fysieke band op met de cello, want je speelt de cello zittend, dicht tegen je lichaam aan.

Op de cello kun je je muzikaal helemaal uitleven. Van tedere en zwoele melodieën tot hardrock. Van Bach tot Metallica, en alles daar tussenin. Als je op de cello speelt, roept jouw spel emoties op. Dit komt omdat de klank van de cello dicht tegen de menselijke stem aanzit.

Welke stijl je ook kiest, je bent welkom in het orkest, in een intieme setting met strijkers of op het poppodium.

Enthousiast geworden?
Kom dan celloles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.