FVS_8201-solo-les-cello-jeugd-verticaal-nonprint.jpg

Cello (8 t/m 12 jaar)

de cello speelt jouw verhaal

Vouw jezelf rond de cello alsof je je beste vriend een hug geeft. Goed vasthouden! Span een snaar aan en laat je betoveren door het geluid van de cello. Dat lijkt net op een stem. Die van jou misschien?

Cello spelen is een verhaal vertellen, met klassieke muziek maar net zo gemakkelijk met popmuziek. De componist Bach heeft speciaal voor de cello muziek geschreven. Het Kroatische duo 2Cellos is wereldberoemd geworden door cello-versies te spelen van moderne popsongs. Het is allebei net zo mooi: teder en zacht of hard rockend met veel muzikale effecten.

Kom jij je verhaal spelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je celloles volgen in groepsverband of individueel.

Hoe wil je les krijgen?

Instrument & Orkest (groep 5 t/m 8)

Omdat muziek maken het allerleukste is om dat samen te doen, is Instrument & Orkest een goede keuze. Je speelt meteen samen met verschillende kinderen die op een ander instrument dan jij spelen.  Bij Instrument & Orkest krijg je én les op je eigen instrument in een klein groepje, én je speelt samen in een orkestklas. 

 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.

Alles rondom aanmelden

 

Wil je weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus of wil je de algemene voorwaarden lezen?