FVS_6612-solo-les-blokfluit-jongeren-horizontaal.jpg

Blokfluit (21+)

zelf spelen en anderen begeleiden

Wist je dat de oudste blokfluit al uit de 14e eeuw stamt en gevonden is in Dordrecht? Lange tijd was het blokfluitspelen in de mode, zeker van de 16e tot de 18e eeuw. In de 20e eeuw herontdekte men hoe mooi dit instrument klinkt. In Nederland zijn bijvoorbeeld Frans Brüggen en Walter van Hauwe van dit instrument gaan houden. En nog steeds is het een populair instrument wat alle muziekstijlen met gemak aankan.

Leuk om te weten: blokfluit leren spelen gaat in het begin op gehoor, ook hoef je nog geen noten te kunnen lezen. Fluit jij binnenkort een deuntje?

Enthousiast geworden?
Kom dan blokfluitles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.630, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 815, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.