FVS_1822-samenspel-concert-jongeren-zang-pop-horizontaal.jpg

Basgitaar (21+)

relaxed op het podium

Met jouw basgitaar ben je met de lage tonen het fundament onder de muziek. Zonder jou verdwijnt de hartslag uit de muziek. Jij slaat een brug tussen ritme en melodie en samen met de drummer ben je dus belangrijk in de band. Sterker nog: jij komt het meest tot je recht in een band. In je eentje op zolder spelen is er niet bij.

De bassist is vaak de meeste relaxte persoon op het podium, let maar eens op. Jouw bijdrage op dit versterkte snaarinstrument is duidelijk: grooven, slappen en jammen. Kom zelf uitvinden hoe je dit voor elkaar krijgt.

Enthousiast geworden?
Kom dan basgitaarles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.630, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 815, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.

Van wie je les krijgt: